Meer resultaten voor yoast seo instellen

yoast seo instellen
 
Yoast SEO WordPress plugin WordPress.org Nederlands.
Yoast SEO biedt meerdere opties voor het instellen van een URL of groep URLs op noindex. Lees meer in deze handleiding om dit in te stellen. Google toont de verkeerde beschrijving, hoe los ik dat op? Heb je leuke metabeschrijvingen voor je blogposts gemaakt? Wel, niets is vervelender als Google dan een andere beschrijving voor je volledige site in de zoekresultaten toont. foute beschrijving in de code. Google cache is achterhaald. Google negeert de meta beschrijving. Je kunt hier meer lezen over hoe het probleem met de verkeerde beschrijving op te lossen. Hoe vaak wordt Yoast SEO voorzien van een update?
Yoast SEO 14: snellere laadtijden dankzij indexables Antagonist.
Forum Blog Premium diensten Over ons Vacatures Webmail Inloggen. Help Reseller WordPress Domeinnaam Domein Webhosting Hosting Indexables in Yoast SEO 14: slimmer metadata opslaan voor meer snelheid! Geplaatst op 26 mei 2020 door Hiranthi Herlaar. Een trage WordPress-website kan veel oorzaken hebben. Er zijn dan ook flink wat instellingen die je kunt nalopen om het knelpunt te vinden. Waar je misschien niet meteen aan denkt, is dat de tool die je voor SEO gebruikt ook een vertragende factor kan zijn. Gelukkig heeft Yoast daar voor hun Yoast SEO-plugin met versie 14 wat voor gevonden: indexables! Hoe werkt het, wat zijn de voordelen en hoe voer je de update uit?
Haal alles uit de Yoast SEO plugin voor WordPress volledige tutorial.
Bepaal of de Yoast SEO metabox wel of niet verschijnt bij elk specifiek type content. In het tabblad Taxonomies kan je een aantal dingen doen om de permalinks van je site op te ruimen. Een van de handigste functies is de mogelijkheid om de categorieslugs uit de URLs te verwijderen.: Yoast SEO taxonomies. Broodkruimels zijn bedoeld om het navigeren makkelijker te maken en zien er ongeveer zo uit.: Ze worden over het algemeen als positief ervaren, omdat ze je bezoekers helpen bij het navigeren van de website. In deze sectie kan je ze inschakelen met Yoast SEO. Echter, je moet ook een klein stukje code aan je thema toevoegen om de broodkruimels werkend te krijgen.: Zo voeg je broodkruimels toe met Yoast SEO.
Attachement URL's' WordPress SEO optimaliseren.
Het kan zijn dat Google je URL paramater attachment_id al heeft gedetecteerd. Je zult dan zien dat dat de Google Bot beslist wat er precies met de URL gebeurd. Staat de attachment_id parameter er nog niet tussen? Voeg deze toe bij de optie Parameter toevoegen. 1 Kies in dit geval voor Ja: de pagina-inhoud wordt gewijzigd, opnieuw ingedeeld of beperkt. 2 Kies bij Hoe is deze parameter van invloed op de pagina-inhoud? 3 En kies bij Welke URLs met deze parameter moet Googlebot crawlen de optie Geen URLs. 4 Wanneer Google al attachment paginas heeft gedetecteerd op je website, zul je een aantal voorbeeld URLs te zien krijgen. 5 Klik vervolgens op Opslaan. Dit kan ook handig zijn bij nieuwe websites. Denk dus goed na wat Google met je URLs moet doen en stel je URL parameters daarop in. Heb je hulp nodig of vragen over bovenstaande onderwerp? Laat dan gerust een berichtje achter. We helpen je graag. Goed" nieuws voor gebruikers van onze plugins! Meer vrijheid in gebruik van je licenties! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. WP Website webwinkel. Werken bij ons. SEO Zoekmachine optimalisatie. SEA Zoekmachine adverteren. WordPress Makelaars plugin geschikt voor Realworks.
Hoe kan ik mijn SEO verbeteren?
Hoe werkt SEO? Je kunt de SEO laten verbeteren door een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, maar je kunt tegenwoordig ook heel eenvoudig zelf je SEO verbeteren. Er zijn verschillende SEO plugins gemaakt die je voor een Wordpress webshop/website kunt gebruiken. Een van de meest gebruikte SEO plugin is de Yoast SEO plugin. Met deze plugin kun je je SEO instellingen gemakkelijk beheren. Hoe te installeren. Om de Yoast SEO plugin te installeren kun je de volgende stappen volgen.: Log in op je Wordpress omgeving. Ga naar plugins. Zoek een nieuwe plugin Yoast SEO. Installeer de plugin en activeer deze. De plugin gebruiken. Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd wordt deze in je Wordpress menu weergegeven. De plugin heeft een eigen menu waarin je de instellingen kunt beheren. Klik op SEO en vol de Configuratie wizard. Me de configuratie wizard ga je alvast de basis instellingen instellen.
Met Yoast SEO optimaliseert u uw Wordpress website voor zoekmachines.
Pas de titels aan op de homepage en de blog. Onder het kopje Knowledge Graph kunt je aangeven of uw website bedoeld is voor een bedrijf of persoon. Geef binnen dit onderdeel per type content aan wat de standaard zoekweergave moet zijn. Geef per type aan of berichten in de zoekresultaten mogen verschijnen, de datum mag worden weergegeven en of de SEO-metabox het onderdeel waar u later de weergave gaat bepalen zichtbaar is. Ook kunt per type de indeling van de SEO titel en de Meta omschrijving bepalen. Hiervoor heeft Yoast standaard snippet variabele ingesteld die u kunt gebruiken.
SEO met Yoast plugin Beter vindbaar in Google? Wordpress hulp.
Yoast SEO download je hier. Hoe je de plugin installeert lees je hier. In dit artikel bespreken wij de belangrijkste functies van Yoast SEO. Yoast SEO instellen. Mooi dan gaan we verder. Via jouw dashboard SEO Dashboard kom je op het beginscherm van deze plugin. Hier worden eventuele problemen en verbeteringen vermeld. Indien je reeds gebruik maakt van de Google XML Sitemaps plugin, zie je dat er 1 probleem wordt vermeld. Yoast SEO biedt namelijk ook een XML sitemap functie aan.
SEO Zoekmachine Optimalisatie.
Je krijgt nog een vraag of je het zeker weet, klik op OK Wil je de gratis plugin handmatig installeren, download hem dan eerst van yoast.com en upload via FTP Als de plugin geïnstalleerd is dan moet je deze nog activeren. Plugin activeren Plugin instellen Verwijder de categoriebasis normaal /category/ uit de categorie URL. Interne links: Gebruik kruimelpad Scheidingsteken tussen kruimels: upload map naar de wordpress directory geef je Google Analytics naam en wachtwoord op Plugin up-to-date houden Bij iedere nieuwe versie worden zaken verbetert dus zorg ervoor dat je de laatste versie van de plugin gebruikt. Een fout die ik ooit tegenkwam in een oudere versie van de Yoast SEO plugin heb ik opgelost door de bestandsnaam oauth.php te veranderen in Oauth.php in regel 10 van wp-gdata.php Dit is ook al opgelost in de nieuwste versie. Gerelateerde berichten: WordPress plugins WordPress installatie verplaatsen Cookie warning Plugin installeren Child theme. SEO Zoekmachine Optimalisatie. door Marcel Jansen Internet, Internet Marketing, SEO. Seo betekend Search Engine Optimization oftewel Zoekmachine Optimalisatie.
SEOPress review 2020 is het een Yoast killer?
Titels meta tags instellen. Google Knowledge Graph. Google Analytics koppelen. Import alle Yoast gegevens. SEOPress vs Yoast SEO vs All-in One SEO. SEOPress heeft een indrukwekkende lijst met functies. SEOPress vs SEOPress Pro. Hieronder een lijst met de verschillen tussen de gratis en betaalde versie van SEOPress.
13 Wordpress SEO Tips Om Je Concurrentie In 2019 Mee Te Verslaan.
In dit artikel gaan we niet in hoe je Google Analytics precies gebruikt, maar toch moest het genoemd worden in deze sectie over het opzetten van de juiste SEO rondom je WordPress website. Algemene handige SEO WordPress trucs. Heb je je website goed ingesteld en ben je er klaar voor om je artikelen te optimaliseren? Wij ook, en hier zijn onze tips voor een goede start in zoekmachine optimalisatie. Optimaliseer de afbeeldingsgrootte van de plaatjes in je artikel. Grote afbeeldingen vertragen je website. Bij mobile gebruikers slurpt dit ook nog eens data op. Maak je afbeeldingen dus nooit groter dan strikt noodzakelijk is. Smush is een handige plugin die je hierbij helpt. Afbeelding titel en alt-text. De bestandsnaam van je afbeelding heeft ook SEO implicaties.
Yoast SEO: foute standaard instellingen na update plugin.
Let op: iedereen die dit heeft gedaan, weet dat het helaas een bijzonder lang proces is. Ondanks de fouten die ze in de update van de plugin hebben gemaakt blijft Yoast SEO een super handige tool op gebied van SEO.
Ultieme Yoast SEO Plugin stappenplan RobertJanHendriks.nl.
In dit deel van de handleiding zullen we stap voor stap alle geavanceerde functies van Yoast uitleggen. De Meta Box en contentanalyse. De Yoast Analysis Tab is voornamelijk geschikt voor werken met keywords. Voer een keyword in en de plugin zal je vanzelf laten zien hoe je teksten geoptimaliseerd zijn voor dat keyword. De plugin vertelt je een aantal tips, maar ook wat je goed doet. Ook kun je de SEO titel en meta description van je website aanpassen via dit tabblad.

Contacteer ons