Resultaten voor yoast seo 11

yoast seo 11
 
Is Yoast SEO Safe? Yoast SEO.
Up To 2.1.1. WordPress SEO 2.2: XSS vulnerability. Up To 1.7.3.3. WordPress SEO by Yoast 1.7.3.3 Blind SQL Injection. Up To 1.4.7. WordPress SEO 1.4.7 Reset Settings Feature Access Restriction Bypass. Up To 1.4.6. WordPress SEO 1.4.6 Reset Settings Feature Access Restriction Bypass.
11 WordPress SEO by Yoast.
11 WordPress SEO by Yoast Usually you just need one unless having a HUGE amount of content noindex the other one! 11 WordPress SEO by Yoast Especially w/ single-authored blogs, those are a 11: copy of your homepage. 301 is the better solution!
Hoe gebruik ik de Yoast SEO Plugin?
De aanpassingen die je ingeeft via Yoast SEO plugin komen rechtstreeks op social-media kanalen als je deze deelt via Facebook. De afbeelding die Facebook kiest is meestal de uitgelichte afbeelding. Hieronder een voorbeeld van hoe de post er zou uitzien met bovenstaande instellingen van de plug-in. Heb je nog vragen over deze plugin? Neem dan contact met ons op. Deel dit artikel.: Andere tips van Creactiv. Content die de moeite waard is. Rebranding van een huisstijl. Rebranding, identiteitsverwisseling, naamswijziging Er zijn verschillende namen voor het aanpassen van je huisstijl. Maar waarom zouden we aan rebranding willen doen? Sociale media strategie. Veel gemaakte fouten op sociale media. Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een Facebookpagina of is aanwezig op een ander sociale media kanaal. Maar dat wil niet zeggen dat dit online communicatiekanaal een toegevoegde waarde levert.
Beter dan Yoast SEO The SEO Framework. n.
En in het instellingen menu van de plugin zelf. De SEO tips die gegeven worden zijn ook gebaseerd op de technieken die Google zelf aanraad, ook wel bekend als White hat SEO. En de privacy van de plugin wordt ook voorop gesteld.
Yoast SEO voor TYPO3 MaxServ.
Yoast SEO voor TYPO3 is een uitbreiding voor zoekmachine-optimalisatie SEO en weet als geen ander waar je online content aan moet voldoen om te zorgen dat jouw site goed gevonden wordt. Stel iemand googlet op een studie economie, dan wil je wel dat hij bij de opleiding van jouw onderwijsorganisatie uitkomt. De extensie helpt je bij het maken van de juiste content die zowel voor bezoekers als voor zoekmachines goed leesbaar is. Yoast controleert je teksten op leesbaarheid en legt uit hoe je jouw schrijfwijze kunt verbeteren. Yoast geeft je tips voor het optimaliseren van je content, waardoor je gevonden wordt op de juiste zoektermen. Yoast stelt strenge eisen aan de basispaginas van je website, zodat klanten daar ook landen. Yoast heeft een gratis versie en een premium versie. Optimalisatie op sleutelwoord max 1 steutelwoord. Voorbeeld van Google snippet.
Yoast SEO 11.2: Schema enhancements and more Yoast.
15 May 2019 39 Comments Tags Yoast SEO, Yoast SEO Premium. Edwin is a strategic content specialist. Before joining Yoast, he spent years honing his skill at The Netherlands leading web design magazine. Today, were releasing Yoast SEO 11.2 into the wild.
Hoe gebruik je Yoast SEO? Een handleiding Optimus Online.
26/03/2020 op 1611.: Hallo Ik ben op zoek wat pagina nu inhoud als ik de titel in snippet ga bewerkeni Dit staat automatisch naast de title, maar als je het weghaalt, kun je het niet meer opnieuw toevoegen. Kan geen screenshot plaatsen, maar hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Dus niet site-title, maar enkel het woord pagina wat er staat. Kan nergens een uitleg vinden. Hartelijke groeten Margaret. Nathan Veenstra zegt.: 27/03/2020 op 1813.: Ik denk dat je Pagina uit de lijst met snippet variabelen bedoelt Margaret? Naar mijn idee is die volkomen nutteloos. Die is er namelijk om een paginanummer mee te geven. Wanneer gebruik je een paginanummer voor je webpaginas? Aan de ene kant kan het geen kwaad als het er staat, zolang er geen paginanummering is, aan de andere kant zou ik zelf liefst alles wat overbodig is verwijderen. Als Pagina dus standaard in je snippetvariabelen in Yoast SEO is opgenomen, ga je naar Yoast SEO in je menubalk links.
5 WordPress SEO Plugins die je niet wilt missen Handige SEO Tip.
12 reacties op De 5 beste WordPress SEO-plugins. 10 november 2010 op 1405.: Ik zou Google XML Sitemaps absoluut bij dit rijtje zetten. Zeker als je een blog hebt, waar regelmatig nieuwe post bijkomen. Met deze plugin worden de grote zoekmachines direct op de hoogte gebracht van nieuwe paginas. Je hoeft dus niet op de bots te wachten. Je kunt deze sitemap ook in Webmaster Tools opgeven. 10 november 2010 op 1419.: Helemaal mee eens, Patrick. Maar deze functie zit al in de nieuwe plugin van Joost! Met de oude All-in-One-SEO-plugin moest je inderdaad wel de Google XML Sitemaps erbij hebben. Pingback: Upgraden WordPress-site simpel? Dacht het niet. 19 februari 2011 op 1611.: SEO Smart links is inderdaad een goede. Gebruik het ook sinds kort. 27 september 2011 op 1235.: Is de WordPress SEO plugin van Yoast volledig gratis en zo ja, bestaat er ook een betaalde versie/premium versie van?
Rank Math: de beste en fijnste WordPress SEO plugin? Review.
WEBSITE LATEN MAKEN. Q WEBSTUDIO MONIQUE. KLANTEN AAN HET WOORD. 7 stappen voor een goede voorbereiding van je website. Selecteer een pagina. Rank Math: de beste en fijnste WordPress SEO plugin? Monique 10 juni 2020 Succesvolle website, WordPress Tips 10 reacties. Een goede WordPress SEO plugin mag zeker niet ontbreken op je website. Jarenlang gebruikte ik de Yoast SEO plugin voor mijn eigen websites en die van mijn klanten. Nadat ik steeds meer goede reviews las over Rank Math, ben ik daar een paar weken geleden mee gaan testen. In dit artikel lees je mijn bevindingen van deze plugin. Hierin zal ik naar voren brengen wat ik zelf fijn/of minder fijn vind in vergelijking met de Yoast SEO Plugin. Het artikel is dan ook geen uitgebreide vergelijking tussen beide plugins. Wat is een WordPress SEO plugin? Wat zijn de meest gebruikte SEO plugins? All in One SEO Pack. Pluspunten van Rank Math.: Snelle set-up met behulp van Wizard. Eenvoudig en overzichtelijk dashboard. Duidelijke checklist naast je pagina en bericht. 5 zoekwoorden in te stellen. Integratie met schema.org voor gestuctureerde metadata. Koppeling met Google Search Console.
Yoast SEO 11.6 updates how-to structured data block, following Googles changes Republic.
Home Creative Studios Yoast SEO 11.6 updates how-to structured data block, following Googles changes. Yoast SEO 11.6 updates how-to structured data block, following Googles changes. July 10, 2019. Yoasts WordPress SEO plugin has been updated with new how-to blocks. The latest release also adds tabs to the top of the meta box as well as schema and security fixes.
Yoast SEO Plug-in versie 11.5 is uit! Epurple.
De mobiele snippet preview van de meest gebruikte seo plug-in is gereviseerd en weer helemaal up-to-date met de laatste richtlijnen vanuit Google. Met deze update gaat ook Yoast SEO volledig mee in het mobile first tijdperk. Kristian Maton Content Marketeer De nieuwe mobiele snippet vertoning.
Meta-title en meta-omschrijving invullen SEO cursus Amsterdam SEO advies.
Slug wordt ook wel permalink genoemd, zoals bovenin de WordPress editor onder de titel van je pagina/bericht. De Meta omschrijving is dus hetzelfde als de Meta-beschrijving. De YOAST tool geeft voor zowel de meta-titel als de meta-beschrijving aan of ze goed zijn van lengte groen of dat ze niet goed zijn te kort/te lang oranje. Als je klaar bent, en je hebt je keywords in de Meta-titel SEO titel en metabeschrijving ingevuld in een mooi zoekresultaat, dan kun je de Snippet-editor sluiten.

Contacteer ons